Link building

Uw website hoog in de organische zoekresultaten

Link building wordt gebruikt om de pagina's van uw website meer autoriteit te geven in de zoekmachines

Naast het volledig SEO vriendelijk maken van de techniek van uw website is het belangrijk om een autoritair linkprofiel op te bouwen. Dit gebeurt door het aanmaken van hoge kwaliteit backlinks afgestemd op de doelen die u online wilt bereiken. Onze linkbuilding specialisten doen niks anders dan zich hier de hele dag mee bezig houden. In gewone mensen taal: door het bouwen van de zogeheten kwalitatieve links zal Google uw website hoger waarderen.

Om tot een goede strategie te komen zullen wij eerst het huidige linkprofiel van uw website analyseren en dit vergelijken met concurrenten die op dit moment de hoge posities innemen in de organische zoekresultaten van Google. Hierdoor weten wij precies wat er nodig is om de gewenste posities te bereiken en nog veel belangrijker hoe u de topposities behoudt.

Als het doel van uw linkbuilding campagne leads genereren is dan zijn branche gerelateerde links onmisbaar. Ons team zal dagelijks de websites die te maken hebben met uw branche benaderen zodat u ook daar een eervolle vermelding krijgt.

Waarom link building bij ABC SEO:

Check Kwaliteit links die ook op lange termijn hun waarde behouden

Check Breed linknetwerk voor alle branches

Check Heldere rapportage van het verrichte werk

Check Nauw betrokken bij uw doelstellingen

Check Verhoging van de bezoekers op uw website.

Check Een contactpersoon binnen het bedrijf voor al uw vragen

Check Het totale Link building proces wordt uit handen genomen zodat u zich bezig kan houden met uw      (nieuwe) klanten.

Google Partner Analytics qualified individual